Dressyrtränare, Elitcoach & Föreläsare

 

 

Coaching

Coachingen innebär att jag hjälper dig göra en individanpassad träningsplan. Jag utgår från just Din situation. Det finns fler än en väg att gå. Det är viktigt att se sina förutsättningar och bli medveten om de går hand i hand med dina förväntningar. Detta för att hålla en hälsosam relation till satsningen. Min specialitet är att forma träningsplaner som tar hänsyn till människan bakom ryttaren.

 

Med en klar struktur kartlägger vi dina behov och gör en krav- och kapacitetsanalys. Efter analysen jobbar vi gemensamt fram en individanpassad årsplan där vi sätter upp specifika delmål och slutmål. Utöver detta arbetar jag fram en kost och träningsplan som ger dig verktygen att nå din fulla potential.

 

Att då och då öppna ögonen och se på sin situation ur ett annat perspektiv är en förutsättning för att kunna utveckas och bli bättre. Det är lätt att sitta och harva i samma spår och ändå förvänta sig en riktändring. Med min hjälp får du verktygen att ta kommandot över din utveckling!

 

Vad innebär detta?

 

  • Under en timmes samtal går vi igenom livssituation, målsättning, krav- och kapacitetanalys och fortsättningsplan.
  • Du får underlag av mig till att dokumentera din kost och aktivitet under 5 dagar i dagboksform. Efter 5 dagar mailar du din dagbok till mig där jag efter nogrann analys av vårt samtal och din dagbok arbetar fram ett individuellt kost och träningsschema anpassat just för Dig.

 

Vad får du?

 

  • 20 min sitsanalys till häst.
  • 1 h coachingsamtal.
  • Ett träningsprogram anpassat för just Dig med videoinstruktioner. Lätttillgängligt via app, mail eller pdf.
  • Kostschema anpassat till dina behov (frukost, lunch, middag och mellanmål) med föreslagna recept/inspiration.